Villa | Berk en Rodenrijs

  • 1 | 3
  • 2 | 3
  • 3 | 3

Villa | Berk en Rodenrijs

In dit ontwerpproject, werkte Marleen van Heijningen o.a. samen met Visie en de bewoners. Het wonen gebeurd voornamelijk op de begane grond. Het huis is symetrisch opgebouwd. Wat een mooi rijkelijk beeld geeft in de hal. De zichtlijnen doorlopen tot het dak en naar divere ruimtes en de tuin. Als interieurarchitect wordt er goed naar de vormgeving en zichtlijnen van het huis gekeken. Adviseren met materialen en structuren die de vormgeving versterkt. Het lichtplan, vloerplan, meubelplan, keuken en deuren werd uitgedacht en verfijnd. Terwijl de vergunning nog moest komen. Hierdoor konden de bewoners er goed overnadenken en een weloverwogenbesluit nemen. In de bouw zal er altijd een aanpassing plaats vinden maar dan is het zeker fijn als er al heel veel uitgedacht is. Voor zowel de bewoners als de leveranciers en aannemers. Te veel veranderingen in de bouw kunnen er fouten insluipen of beduidend meerwerk en dat wil niemand. Bouw is in volle gang.