Luxe familie Villa | Maarssen

  • 1 | 6
  • 2 | 6
  • 3 | 6
  • 4 | 6
  • 5 | 6
  • 6 | 6

Luxe familie Villa | Maarssen

Een schitterend heren huis op een groot stuk land is gerealiseerd. Het is een lang traject geweest, maar wat is het mooi geworden. Dankzij het bouwteam (incl. bewoners) staat er een energie zuinig huis. De klant staat centraal, het wordt zijn thuis. Vooraf is er een duidelijke sfeer opzet gemaakt en dan ook verder uitgewerkt in het gehele interieur ontwerp: Lichtplan incl armaturen, trap, meubelmaatwerk, (bij)keuken ontwerp, binnen deuren en kozijnplan, sanitair, vloerenplan, kleurplan, stoffering ramen, stoffering meubilair, materialen uitgezocht en heel veel details. Ik werkte o.a. veel samen met aannemer Mulckhuyse en de lijnen met WnS Architecten was kort. Naast het bouwteam ook samengewerkt met diverse disciplines om het ontwerp te doen realiseren. Door veel overleg en samenwerking met diverse disciplines heeft het er voor gezorgd dat het ontwerp naar een hoger kwaliteit werd getild. Ook rekening houdend met wat er in de muren, vloer en plafonds moest komen. Dat is allemaal weggewerkt en daar is veel aan vooraf gegegaan. De afwerking in het onwerp was erg belangrijk en is in detail uitgewerkt, dat heeft het huis dan ook karakter gegeven. Iedere ruimte komt rustig en warm over. Ookal is er een goede basis gecreeerd, toch is iedere ruimte anders. Zelfs verrassend met de zichtlijnen (doorkijkjes) en schaduwwerking. De ruimtes zijn hoog en groot, wat zichtbaar is maar niet overweldigend overkomt. Het huis moet ook een thuis zijn voor het gezin. Dit komt door de juiste orde (grote) van vormgeving in meubilair, trap, deuren, materiaal, kleur, structuur, verfijning in de details. De ruimtes zijn in balans en zelfs op zijn tijd verrassend. Het is een energie zuinig huis, met een mooie open structuur in vormgeving. De zichtlijnen naar de tuin als naar de lucht (daklicht) lopen werkelijk waar door het huis. Waardoor de ruimtes een fijne leefomgeving heeft.

De woning is gerealiseerd op een hele mooie lokatie. Dat er maar heel veel genoten mag worden door de bewoners en haar gasten, maar ook de omgeving want de tuin wordt ook aangepakt met heel veel groen en water.