Nieuws

Digitale kerk rondleiding

Kinderkerk journaal

Om de gemeentenleden: kinderen en volwassen bij de bouw te laten betrekken in deze caronatijd. Is er door de PGM filmcrew met Marleen van Heijningen een digitale rondleiding gegeven speciaal voor de kinderen. Rondleiding start bij min.: 11.52

Begin bij jezelf!

2019 | Westland

Elk jaar probeer ik een passend en creatief een kerst attentie te sturen naar klanten en diverse leveranciers. Creatief in de zin om zich bewust te maken, wat je kan doen voor de maatschappij. 

Start verbouwing kerk Maasdijk

2019 | Westland Maasdijk

Een informatief stukje in het dorpskrant Maasbever. Goed voor de bewoners en gemeenteleden wat er gedaan wordt en door wie. Men reageerde er goed op, leuke reacties gekregen.

Blaas je interieur nieuw leven in!

Interieuradvies voor de zakelijk en particulieren markt

Bekijk de projecten, vergaar informatie, doe inspiratie op. Marleen van Heijningen helpt je graag verder.

Gewonen wedstrijd ‘Beeldende Kunst op Waterpop’.

2014 | Wateringen

Waterpop had een wedstrijd uitgeschreven: ‘Beeldende Kunst op Waterpop’. Leuk om als interieur architect ’out of the box’ te denken. Mijn inspiratie: Westland, kassen, overdreven perspectief, mooi lijnenspel (incl. schaduwspel). Na de inzending voor de wedstrijd was het afwachten…. Onlangs kreeg ik een vriendelijk mailtje van Kunsthuis18:

Opening sportcomplex

2015 | Dijkvogels

Op 18 april 2015 was de her-opening van het sportcomplex. Een gedeelte van het gebouw is her-gebruikt naar een nieuw adres. Zodat alle sportactiviteiten dicht bijelkaar gesitueerd zijn.