Kantoor Yex

Kantoor Yex

2015 | ABC Westland Poeldijk

 

Deze klant wilde graag advies voor een bestaand kantoor. Het kantoor was voornamelijk ingedeeld in hokjes, gescheiden door een lange gang. Het Nieuwe Werken werd geintroduceerd. Dit betekent niet alleen een nieuw interieur, maar ook dat men anders wil gaan werken. Door een aantal gesprekken zowel met directie als mensen op de werkvloer zijn er op basis van een ontwerpadvies passende werkplekken en -gebieden gerealiseerd. De nieuwe huisstijl (logo) was al uitgedacht en doormiddel van de juiste materialen en vormgeving is dit concept verder voortgezet in het interieur. De nieuwe uitstraling ondersteunde het nieuwe concept: Een fris, open en helder bedrijf. Open werkruimtes zodat men veel contact heeft met elkaar en het bedrijf. Ook zijn er gesloten glazen vergaderruimtes om eventueel even terug te trekken om te concentreren of voor een belangrijk gesprek. Tevens is er ruimte voor vernieuwing en uitbreiding voor extra werkplekken, zodat dit bedrijf nog even niet uit zijn jas groeid.